Categorie Gunstige insecten


Gunstige insecten

Mealybug Destroyer? Hoe Lady Beetles in de tuin te gebruiken

Cryptolaemus montrouzieri mag dan een handvol woorden zijn voor een insect, maar degenen die in de tuinen werken, kennen het aan hun meer bekende naam en eigenschap: wolluisvernietiger! De 'crypten' lijken op het lieveheersbeestje en werden daarom de lieveheersbeestjeskever, lieveheersbeestje genoemd of lieveheersbeestjeskevers. De gelijkenis houdt daar op, aangezien het niet bekend is dat de lieveheersbeestje bij het loslaten aggregeert of verdwijnt.
Lees Verder
Gunstige insecten

The Assassin Bug: "Enge" natuurlijke ongediertebestrijding voor uw tuin

De Assassin-bug - je bent misschien niet zo blij met het idee dat legers van huurmoordenaars op de loer liggen in je tuin, maar dat zou je wel moeten zijn. Assassin-bugs zijn nuttige insecten die zeer handige tuinhulpjes zijn. Er zijn duizenden soorten huurmoordenaars zijn vraatzuchtige roofdieren. Ze doden op natuurlijke wijze grote aantallen bladluizen in de tuin en verslinden bladrupsen en zelfs enkele zeer kleine zoogdieren.
Lees Verder
Gunstige insecten

Zweefvliegen: leer hoe u op natuurlijke wijze bladluizen kunt bestrijden met nuttige zweefvliegen

Heb je ooit de zweefvlieg in je tuin gezien? Die kleine, gele en zwarte vliegende insecten in uw tuin. Wanneer u deze nuttige insecten voor het eerst waarneemt, vragen velen zich af of het honingbijen, wespen of een ander soort stekend insect zijn. De kans is groot dat uw gestreepte bezoekers geen van deze zijn. Het zijn waarschijnlijk zweefvliegen, een ijverig nuttig insect dat veel goeds kan doen in uw tuin.
Lees Verder
Gunstige insecten

Hoe u op een natuurlijke manier van wespen afkomt: 10 manieren om dit te bestrijden [details]

Door klimaatveranderingen vermenigvuldigen insecten zoals wespen zich snel, waardoor de noodzaak om van wespen af ​​te komen steeds vaker voorkomt. Als er weinig (of geen) bevriezingen zijn tijdens de wintermaanden, sterven volwassen insecten niet uit. Furthermore, year-round warmth extends the breeding season.For these reasons, wasps and other insects are becoming a problem for more people.
Lees Verder