Landschapsarchitectuur

Hoe maak je een mooie regenketting

Hoe maak je een mooie regenketting


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Regenkettingen zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook helpen bij het beheersen van waterafvoer, het verminderen van bodemerosie en waterverontreiniging door water dat van het dak afloopt in een regenton te geleiden.

Hoeveel regen is er nodig om een ​​typische regenton van 55 gallon te vullen?

Het typische huis met een dakoppervlak van 1200 voet, uitgerust met vier regenpijpen, die elk op een oppervlakte van 300 vierkante voet verzamelen. Slechts 0,3 inch regen zou hoeven te vallen om de regenton te vullen.

Regenkettingen zijn eenvoudig te maken (of te kopen bij Amazon) van een verscheidenheid aan materialen, vereisen weinig gereedschap, kunnen regenpijpen van het gootsysteem veranderen in mooie, milieuvriendelijke functies en kunnen worden aangepast. Meer dan:

Bekijk Rains Chains in actie!

SCHRIJF JE IN voor onze GRATIS nieuwsbrief over plantenverzorging

Door uw e-mailadres in te voeren, gaat u ermee akkoord om dagelijks een e-mailnieuwsbrief van Plant Care Today te ontvangen. We respecteren uw privacy en kunnen ons op elk moment uitschrijven.


Bekijk de video: Regenton monteren: hoe doe je dat? Tuinmanieren (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Rocky

  Nee, waarom kun je dromen over het onwerkelijke op je gemak!

 2. Akinogis

  Geld is nooit zo goed als het zonder slecht is. Handige huishoudelijke tips: het afval kan worden verwijderd wanneer de geur ervan ondraaglijk zal zijn. Om te voorkomen dat de melk ontsnapt, bind de koe stevig vast. Schoenen gaan veel langer mee als je geen nieuwe koopt. Een kokende ketel zal luider fluiten als je iemand uit je familie erop zet ... als ik niet in paniek raakt, zal ik het strooien. Als je in de spiegel keek, maar daar niemand hebt gevonden, ben je onweerstaanbaar! Hoe lang ik heb geleefd, ik kan twee dingen niet begrijpen: waar komt het stof vandaan en waar gaat het geld naartoe.

 3. Matwau

  It is remarkable, very good message

 4. Temi

  dat we zouden doen zonder uw briljante idee

 5. Fadi

  Ik ben het helemaal met je eens, ik ben al lang geleden tot deze mening gekomen.Schrijf een bericht