Landschapsarchitectuur

5 Deck & Patio-projecten voor nachtelijke lichttijd

5 Deck & Patio-projecten voor nachtelijke lichttijd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Decks zijn prachtige toevoegingen aan landschappen en tuinen in de achtertuin.

Wanneer je terras- en terrasverlichting integreert in het ontwerp, kunnen nachten worden omgetoverd tot magische avonden.

Hier zijn 5 eenvoudige, eenvoudige projecten waarmee je je deck kunt verfraaien om de nachtelijke stemming te veranderen wanneer je maar wilt!

Verspreid Post Solar Light

Ik hou van dit idee en zo simpel. In minder dan een uur tijd heeft dit stel een geweldige aanvulling op hun deck samengesteld.

Ze bevestigen zonnelampen aan 4 × 4-palen of landschapsbalken van verschillende hoogtes. Eenvoudig te doen, alles wat nodig is, zijn enkele basishulpmiddelen en vaardigheden om alles samen te stellen. U moet ook uw mening geven over de hoogte waarop u de lichten wilt hebben.

Een extra om aan dit project toe te voegen, wat 10 minuten extra kan opleveren ... wikkel de paal met wat touw voor een nautisch gevoel. Bekijk deze toevoeging aan dekverlichting ... vergeet de tiki-fakkels! Details hier

Let ook op in de middelste afbeelding de "spacer" die werd gebruikt om wat diepte te geven. Hieronder staat een opmerking over het project:

Ik heb het geprobeerd. Had de landschapsarchitectuur en 3 ″ lagbouten over van een hondenkennelproject afgelopen zomer, 10 ″ 4 × 4 schroot in de houtstapel. De enige prijs was de zonne-verlichting, maar het kostte me ongeveer 2 uur om te monteren. Kwam er GEWELDIG uit en mijn vrouw denkt dat ik een genie ben. Bedankt.

Mason Jar Lantern & Citronella Candle

Twee projecten zijn heel eenvoudig.

 • Mason Jar-lantaarn - Uitstekende How To
 • Citronella-kaarsen, voeg wat licht toe en weren muggen af.

Zonne-verlichting bevestigd aan hekpaal

Probeer dit handige doe-het-zelf-project op thriftyfun.com om jezelf wat geld te besparen en je terras of terras gratis te verlichten! Dit is een eenvoudig project en voegt jarenlang een "romantische gloed" toe aan een terras. Bekijk Amazon voor verlichtingsopties!

Gekleurde Touwverlichting Geïnstalleerd Op Een Dek

Bij instructables.com hebben ze een geweldige tutorial met een video die laat zien hoe je LED-verlichting op een deck kunt plannen, toevoegen en installeren. Klik op deze link voor de complete gids. Meer ideeën voor een touwverlichting hier.

Glasvezel!

Deze is een bonus! Iets duurder en betrokkener, maar een echte WOW voor gasten! Verlichting die door water weerkaatst, kan unieke schaduwen creëren en mysterie of licht kan een speciale waterpartij benadrukken.

Wanneer glasvezel en laagspanningsverlichting samenvloeien, kunnen de resultaten alleen worden omschreven als "Cool", samen met wat intriges! Bekijk dit bericht en kleed het zwembad of de patio aan


Bekijk de video: EPIC BACKYARD MAKEOVER - Full Build Time Lapse! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Taliesin

  Ik feliciteer, de prachtige gedachte

 2. Samoel

  Dit bericht, is matchless))), het is erg interessant voor mij :)

 3. Morholt

  Volgens mij geef je de fout toe. Ik kan het bewijzen.Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 4. Groktilar

  Uw zin briljant

 5. Vunos

  Het benadert me niet.Schrijf een bericht