Gidsen

Onze beste oplossingen voor natuurlijke ongediertebestrijdingsopties in huis en tuin

Onze beste oplossingen voor natuurlijke ongediertebestrijdingsopties in huis en tuin


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De wereld waarin we leven heeft zoveel schoonheid, maar er zitten ook ongedierte in. Huis- en plantongedierte die onze planten aanvallen, proberen ons huis binnen te komen en soms merken ze dat ze een winkel opzetten in gebieden die we niet willen dat ze dat doen.

Als commerciële kweker voor meer dan 30 jaar, moet ik toegeven dat ik duizenden liters gif op planten heb gespoten. Na verloop van tijd wreef ik mezelf langzaam van al die chemicaliën af en zocht ik naar natuurlijke vervangers.

Weten welke insectenplagen u probeert te bestrijden, speelt een belangrijke rol bij het product dat u gebruikt. Het bestrijden van een bladluis is anders dan het bestrijden van een rups.

Zoveel mensen vragen ons WAT ze kunnen gebruiken om ongedierte op natuurlijke wijze te bestrijden. Hier zijn onze beste natuurlijke ongediertebestrijdingsoplossingen op basis van ervaring en waarom we ze leuk vinden!

Neem Oil Onze # 1 Go To All-Natural Plant Insecticides

Neemolie is mijn # 1 biologische ongediertebestrijdingsproduct. Ik gebruik deze tuinbouwolie al tientallen jaren voor alles, van orchideeën tot kamerplanten en zelfs in de tuin. Neem is een veilige, effectieve, krachtige biologische oplossing om op natuurlijke wijze huisinsecten en tuinongedierte te bestrijden.

Dit natuurlijke bijproduct van de Azadirachta indica boom is een geweldig volledig natuurlijk insecticide. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Neem:

 • Neemolie is organisch, biologisch afbreekbaar, niet giftig, vervuilt het water- en bodemoppervlak niet en is veilig te gebruiken rond huisdieren en dieren in het wild
 • Neem bestrijdt honderden insecten effectief alle stadia van hun ontwikkeling - volwassen, larven en eieren - inclusief de meest voorkomende kamerplantplagen, waaronder: bladluizen, spintmijten, schaalinsecten, bladhoppers, witte vliegen, rupsen, wolluizen, trips, schimmelmuggen en muggen
 • Zal nuttige regenwormen, bijen, vlinders en lieveheersbeestjes niet schaden
 • Gebruik Neem veilig op kamerplanten of in de kas als insecticide, fungicide en bactericide.

Gebruik 100% pure neemolie om op natuurlijke wijze onder controle te houden:

 • Bladluizen
 • Schaal
 • Wolluizen
 • Mijten
 • Tripsen
 • Schaal insecten
 • Echte meeldauw

Neemolie is een uitstekende VEILIG, NATUURLIJK insecticide / pesticide-oplossing voor huiseigenaren met plaagproblemen.

Als u op deze link klikt en een aankoop doet, verdienen wij een commissie zonder dat het u wat extra kost.

Neemolie werkt het beste bij zuigende insecten zoals bladluizen en spintmijten. Voor die kruipende insecten zoals kakkerlakken, slakken en slakken gebruiken we Diatomeeënaarde.

Diatomeeënaarde Food Grade

Wat is diatomeeënaarde?

Diatomeeënaarde (DE) is afkomstig van gefossiliseerde diatomeeën, dit zijn eencellige algen met harde dop die in watermassa's worden aangetroffen. Meestal zul je DE verkocht vinden als een wit poeder met een scala aan toepassingen. Koop bij aankoop altijd diatomeeënaarde van voedingskwaliteit.

DE bestrijdt een groot aantal veelvoorkomende plagen binnen en buiten: kakkerlakken, zilvervisjes, spinnen, tuinvlooien, Japanse kevers, bedwantsen en MIEREN. We houden echter het meest van Diatomeeënaarde in de tuin vanwege de controle ervan slakken en slakken.

Licht schurend Diatomeeënaarde heeft "scherpe randen", die in insecten snijden als kleine sneden papier, waardoor de insecten sterven door uitdroging.

Gebruik Diatomeeënaarde om op natuurlijke wijze te beheersen:

 • Slakken en slakken
 • Vlooien
 • Bedmijt
 • Japanse Kevers
 • Mieren
 • Kakkerlakken

DE is veilig te gebruiken in huis, in de tuin en zelfs op huisdieren.

Bacillus Thuringiensis Bt

We weten allemaal welke schade wormen en rupsen kunnen veroorzaken. De oplossing:Bacillus thuringiensis (Bt) een veilige, effectieve, volledig natuurlijke pesticide (eigenlijk een bacterie) die wordt gebruikt om uw rupsprobleem onder controle te houden. Het is vooral effectief bij het bestrijden van Tomato Hornworm.

De bacterie komt van nature voor en is dodelijk voor alle soorten rupsen, maar heeft geen effect op andere insecten in uw tuin. Makkelijk aan te brengen. Denk eraan om uw producten te wassen voordat u ze opeet.

WAARSCHUWING: Het gebruik van Bt kan zeer gunstig zijn om rupsen te bestrijden. Pas echter op dat u het niet gebruikt in delen van uw tuin waar vlinderrupsen aanwezig zijn!

Bacillus Thuringiensis Bt is een veilig, effectief, volledig natuurlijk bestrijdingsmiddel voor het beheersen van Caterpillar-problemen.

Bij aankoopBacillus thuringiensis onthoud dat de vloeistof een korte houdbaarheid heeft. Het poeder kan, mits correct bewaard, vele jaren meegaan.

Insecticide zeep

Huistuiniers gebruiken al decennia lang zelfgemaakte insectendodende zeeprecepten voor ongediertebestrijding en het doden van insecten op kamerplanten. "Natuurlijke ongediertebestrijding" is niet iets nieuws in de huidige groene, milieuvriendelijke wereld.

Na Neem als een universele natuurlijke oplossing, komt insectendodende zeep als alternatief binnen. Zeepsop is niet zo veelzijdig of effectief, maar werkt in een mum van tijd.

De "kracht" in insectendodende zeep komt van de vetzuren in de zeep. De vetzuren lossen de natuurlijke beschermende wasachtige coatings op van zachte insecten zoals bladluizen, wolluis, spintmijten, trips en witte vlieg. Net als bij diatomeeënaarde sterven de insecten door waterverlies.

Je hebt een paar opties met insectendodende zeep. U kunt online een commercieel product kopen, zoals Safer soap, of uw eigen product maken. Als je je eigen zeep maakt, kun je niet zomaar een zeep gebruiken. Gebruik een zeep zoals castillezeep.

De vetzuren lossen de natuurlijke beschermende wasachtige coatings op zachte insecten op, zoals:

 • Bladluizen
 • Wolluizen
 • Spintmijten
 • Tripsen
 • Witte vliegen

NOTITIE: Sommige sprays kunnen ernstige schade aanrichten aan bladeren of bladeren, stengels en wortels. Test de spray altijd in een klein gebied. Als de spray te sterk is - verdunnen.

Gunstige insecten

Onthoud ... niet alle bugs zijn slecht. Het gebruik van nuttige insecten - goede insecten - om de slechte insecten te bestrijden is een andere optie voor ongediertebestrijding.

De techniek waarbij natuurlijke vijanden of nuttige insecten worden gebruikt, wordt Integrated Pest Management of IPM genoemd. Kortom, je 'laat' een andere bug los die zich voedt met de plaag die je probeert te bestrijden.

Bijvoorbeeld lieveheersbeestjes vrijlaten om te bestrijden: bladluizen, motteneieren, mijten, zachte schubben, trips, bladhoppers, wolluizen en witte vlieg. Roofmijten om te bestrijden: twee gevlekte spintmijten, brede mijten, roestmijten en cyclaammijten. Green Lacewing om bladluizen te bestrijden. Lees hier meer over het gebruik van Green Lacewings.

De voor- en nadelen van nuttige insecten

De nadelen: Een van de nadelen van nuttige insecten is dat je een bepaalde plaag moet verdragen om de nuttige insectenpopulatie te laten overleven. Controle kan soms grillig zijn om redenen die misschien niet duidelijk zijn.

De kosten kunnen vaak hoger zijn dan bij conventionele besturingen. Ook kan het gebruik van andere ongediertebestrijdingsmethoden de nuttige insecten doden.

De voors: Veilig voor het milieu, mensen en huisdieren. Plus minder chemicaliën in bodem en milieu.
Persoonlijk hou ik van de natuurlijke oplossingen van neem en diatomeeënaarde, samen met het aantrekken van nuttige insecten met planten.

Bekijk deze links om te kopen
Lieveheersbeestjes, roofmijten en groene gaasvliegen

Productafbeeldingen: © Amazon.com

Deze pagina bevat gelieerde links en PlantCareToday ontvangt een kleine commissie als u aankopen doet via dergelijke links. Dit heeft GEEN effect op de uiteindelijke prijs die u betaalt en we stellen uw steun op prijs.


Bekijk de video: Last van ongedierte in je tuin? Wij hebben DE oplossing! HANDIG (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Scandleah

  Samen vroegen ze me om hulp met zoekmachines.

 2. Shiriki

  heel grappige gedachte

 3. Tayte

  Wat een goed onderwerp

 4. Eberhardt

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 5. Bwana

  Kun je me vertellen waar ik meer informatie over dit probleem kan vinden?Schrijf een bericht