Ongedierte-ziekten

Leer hoe u zich kunt ontdoen van horzels [GROND]

Leer hoe u zich kunt ontdoen van horzels [GROND]


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je ooit verrast door zoemende en bijtende grondhorzels? Deze grondwespen zijn vrij groot en gebruiken droge aarde om hun wespennest in de grond te bouwen. Ze houden van de zachte, poederachtige grond omdat het ideaal is om hun huis te bouwen - meestal in verlaten knaagdierholen.

Als het op hun grootte aankomt, zijn grondhorzels behoorlijk imposant, ongeveer 0,5 inch lang, maar soms zelfs meer.

Mensen gebruiken vaak de termen "wespen" en "horzel" om gele jassen met zijn felgele en oranje strepen te beschrijven.

Horzels zijn problematisch vanwege twee aspecten: om te beginnen hebben ze een behoorlijk gevaarlijke angel, vooral als je er allergisch voor bent.

Jonge kinderen zijn vatbaarder voor een negatieve reactie op de wespensteek en aangezien deze horzels vaak de zandbak als hun bouwplaats kiezen, is dit een ongediertebestrijdingsprobleem.

Het andere is hun aard. De volwassen horzels zijn woeste roofdieren die zich voeden met nuttige insecten die erg belangrijk zijn voor het tuinecosysteem.

Wanneer een enkele horzel wordt platgedrukt of gewoon wordt gestoord, geeft deze een feromoon af dat meer van hen zal aantrekken. Dit kan tot grotere aanvallen leiden.

Waar leven Ground Hornets?

Om er effectief vanaf te komen, moet u eerst de situatie beoordelen. Het beste is wanneer u de tekenen kunt zien lang voordat het probleem zich ontwikkelt tot een beetje een noodgeval.

Als er grondwespen in uw tuin of ergens anders op uw terrein zijn, zullen daar duidelijke tekenen van zijn.

Deze wespen houden niet van natte grond, dat is de belangrijkste aanwijzing. Je moet op de droge gebieden letten. De droogste plek is altijd de beste plek om aan hun bouwprojectje te beginnen.

Ze kunnen in vochtige grond leven, maar dat is niet echt wat ze willen, dus kijk daar nooit eerst.

Eastern Cicada Killer Wasp - Sphecius speciosus

De oostelijke cicada-killer-wespen zoeken naar broedplaatsen op locaties in de buurt van bomen in de volle zon waar krekels leven. Populaties kunnen snel groeien. De cicadododer kan gazons en bloembedden ruïneren door tunnels in de grond te graven.

Veelbetekenende tekenen van een ondergronds horzelnest

Als je ziet dat kleine, korrelige stukjes vuil opgestapeld zijn en een gat er dichtbij, kun je er zeker van zijn dat je al een horzelplaag hebt, of dat je er in de nabije toekomst mee te maken krijgt.

Het grondwespennest kan willekeurig worden gebouwd, maar zoek altijd eerst naar de borden in de droogste gebieden.

Hoe u op natuurlijke wijze van horzels af kunt komen (Related Reading): 6 natuurlijke manieren om wespen te verwijderen

Levenscyclus van de grond Hornet

Afhankelijk van waar je woont, kan de levenscyclus van de horzels op verschillende datums vallen. In Noord-Amerika zijn ze meestal tussen juli en augustus.

De kleine horzels die met elkaar spelen, groeien vrij snel uit tot gevaarlijke moordenaars, in minder dan een maand. Op volledige grootte gaan ze niet achteruit.

Horzels vallen niet aan tenzij ze worden geprovoceerd. Dat hoeft natuurlijk niet vrijwillig te zijn, het is perfect genoeg om op de kleine man te gaan zitten zonder het te merken.

Steken van een grondhoornaar kunnen gevaarlijk zijn, niet alleen vanuit het oogpunt van allergie, maar in zeldzame gevallen kan het gif een infectie en zelfs sepsis veroorzaken als het niet wordt behandeld.

Ground Hornet Nest Removal - Wat het betekent

Het verwijderen van horzelsnest staat meestal gelijk aan het doden van grondhorzels, bij voorkeur allemaal tegelijk, zodat ze niet opnieuw kunnen beginnen en een ander ondergronds wespennest kunnen creëren of het bestaande nest opnieuw kunnen bevolken. Als je ze niet allemaal kunt doden, kunnen de kleintjes later terugkomen.

Zelfs als het verwijderingsproces succesvol is, betekent dat niet dat andere wespen en horzels niet terug kunnen zijn.

Wanneer moet u horzelnesten op de grond verwijderen?

Het is een goed idee om de procedure 's nachts of kort na zonsondergang uit te voeren. De reden is dat horzels niet goed zien. Het proces zal uiteraard een ruckus veroorzaken waarbij sommigen van hen kunnen ontsnappen en proberen hun aanvaller te identificeren.

Omdat ze niet goed zien, wordt de kans om gestoken te worden kleiner.

Hoe zich te ontdoen van gemalen horzels - verwijderingsmethoden

3 methoden om Ground Hornets te doden:

1. Met behulp van Hornet Bait Kits & Meat

Sommige mensen zijn geschokt als ze ontdekken dat horzels vleeseters zijn, maar de waarheid is dat niets zo verleidelijk voor hen is als vers vlees (tenzij ze hun zoetekauwdieet volgen).

Met de juiste combinatie van vlees en insecticide hebben de horzels geen kans.

U kunt aasstationkits online of bij uw plaatselijke tuinierwinkel kopen (hoogstwaarschijnlijk).

Deze kits worden meestal geleverd met duidelijke instructies, maar voor het geval dat niet het geval is, is dit hoe het moet gaan: eerst het station opstellen en dan het insecticide met het vlees mengen voordat u de val eruit haalt.

Het is het beste om deze methode te gebruiken tijdens de lente- en zomermaanden, aangezien horzels de voorkeur geven aan een heel ander dieet tijdens de koudere herfstmaanden (meestal bestaande uit koolhydraten, plantaardige materialen). De aasmethode kan ook omgaan met de opruimende horzels.

2. Trapping

De vangmethode kan werken als u niet precies weet waar het nest is, of hoeveel nesten er op uw terrein zijn. Door vruchtensap of vlees te gebruiken, kun je de insecten van een dichtbijgelegen maar onbekende plek naar binnen lokken en ze binnenin opsluiten. Er zijn verschillende kits voor ondergrondse wespenvallen beschikbaar.

3. Citroenammoniak

Je kunt de spullen bij veel winkels kopen, zelfs in de supermarkt. Je hebt er twee of drie (mogelijk zelfs vier) liter van nodig, afhankelijk van de ernst van je horzelsituatie. Je moet ook wat plastic messen kopen, omdat deze cruciaal zijn voor het proces.

Net als bij de overgrote meerderheid van deze methoden vindt de verwijdering 's nachts plaats. Probeer eerst de gigantische grondhoornnesten te vinden met de hierboven beschreven methode (controleer op veelbetekenende tekens op de droogste delen van je gazon) voordat je ze markeert met de plastic messen voor de nachtelijke confrontatie.

Overdag zullen veel horzels waarschijnlijk op verkenning gaan of jagen, dus als je zacht genoeg bent, zullen ze je niet lastig vallen. Plaats het plastic mes gewoon dicht bij het gat, zodat je het 's nachts gemakkelijk terugvindt (klap het niet in). Laat net genoeg weg zodat u het kunt opmerken.

Als de zon onder is, benader je voorzichtig de nesten met de ammoniak en een plastic beker. Om of na 23.00 uur zullen de horzels waarschijnlijk slapen of nestelen, wat het proces voor u gemakkelijker maakt. Ga met een zaklamp of je telefoon in je hand naar de gaten die je eerder hebt gemarkeerd.

Als je daar eenmaal bent, giet je twee tot drie kopjes ammoniak in elk gat. Als je niet genoeg van het spul hebt, kun je het mengen met water, maar ga nooit onder de een-op-een-verhouding. De messen moeten blijven tot de volgende dag, waar u het proces nog een keer zult herhalen.


Bekijk de video: HOW TO: alles over neusriemen. #50. Epplejeck (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Tojalmaran

    Bedankt, ging lezen.

  2. Tutyahu

    Ik zou u willen aanmoedigen om de site te bezoeken waar veel artikelen over dit onderwerp staan.

  3. Synn

    oude foto'sSchrijf een bericht