Landschapsarchitectuur

9 beste zomerbloemen

9 beste zomerbloemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer de hitte van de zomer toeslaat en alles een beetje lijkt te hangen, is het leuk om wat kleurback-up te gebruiken.

Zomerbloemen zijn er weinig tijdens de maanden voor bloei en weinig planten kunnen de hitte aan. Nu de hete zomerdagen nog maar een paar maanden verwijderd zijn, is het tijd om te beginnen met het analyseren van de te planten dingen voor het komende hete seizoen.

We weten dat het hectisch voor u kan zijn om de beste soorten zomerbloemen te vinden die uw tuin het hele seizoen altijd zullen opfleuren.

Om het u wat gemakkelijker te maken hebben we de planten geselecteerd die weinig water nodig hebben; planten die niet veel aandacht nodig hebben, en planten die de hele zomer bloeien met verschillende grondsoorten.

Natuurlijk zorgen de juiste zorg, kunstmest en goede, goed doorlatende grond ervoor dat deze schoonheden beter gedijen.

Hier zijn 9 van de beste bloeiende planten vanaf het begin van het zonnige seizoen tot de late zomer waar je nu aan moet denken.

Aster


Aster Amellus (Wetenschappelijke naam) betekent ster in het Latijn en de naam past daar perfect bij. Asters bloeien in opvallende bloemkleuren waardoor ze een goede plant zijn voor een vlindertuin en weinig onderhoud vergen, waardoor ze de ideale zomerbloemen zijn.

Ze fleuren de donkere tuinhoeken op en kunnen het hele seizoen bloeien, zolang je de gedroogde bloemen geplukt houdt. Bekijk ook de Afrikaanse Daisy.

Er zijn verschillende soorten aster waarvan de meeste tinten geel, oranje, roze, paars en wit hebben. Meng ze met planten met blad voor structuur en textuur.

Plant ze op een plek met ongefilterde zon en schaduw in de middag. Ze moeten goed worden bewaterd tijdens het planten en voordat ze zich vestigen.

Gloriosa Daisy - Rudbeckia Hirta

Gloria Daisy, algemeen bekend als Black Eyed Susan, heeft fel oranje tot gele bloembladen met een zwart tot diepbruin centrum. Dit is een ideale bloem om in de zomer te planten.

Het kan een hoogte bereiken van 3-1 / 2 voet lang en 1-1 / 2 voet breed, afhankelijk van het type grond en verzorging, en kan ook goed gedijen bij koud weer.

Er zijn dwergsoorten voor Gloriosa Daisy zoals Toto en Goldilocks. Ze zijn geliefd bij vlinders, kolibries en bijen.

Coreopsis

Coreopsis-bloemen komen veel voor en kunnen in bijna elke grondsoort groeien. Het is een perfecte zomerplant voor elke tuinman, aangezien er minimaal onderhoud en verzorging nodig is.

Deze vaste plant is ook verkrijgbaar in variëteiten met verschillende kleuren en kan tot de herfst meegaan. De meest voorkomende Coreopsis-variëteit bloeit gouden, gele bloemen aan de bovenkant van de hoge stelen.

Dahlia

Tegenwoordig is Dahlia zo gerangschikt dat het een verbazingwekkende symmetrische bal vormt van opvallend gekleurde bloembladen en opzichtige bloemen die uw zomertuin zeker zullen opvrolijken.

Verschillende soorten bereiken verschillende maten en hoogtes en hebben ook verschillende behoeften. Plant ze op het juiste moment, zodat u de hele zomer van hun schoonheid kunt genieten.

Ze bloeien in een reeks levendige kleuren en groeien uit knolachtige wortels. Als u zich in een hete-gematigde regio bevindt, plant ze dan op een plek met lichte schaduw. Meer over Dahila hier!

Paarse zonnehoed - Echinacea purpurea

Paarse zonnehoed bloeit madeliefachtige bloemen met paarse tinten met geknoopte oranjebruine centra die op kleine bijenkorven lijken.

Bosjes grove langwerpige bladeren en kunnen tot een hoogte van 4 voet groeien. De zonnehoed is agressief en heeft misschien een plek nodig om te groeien.

Als je het eenmaal toestaat, heb je er geen spijt van. Ze groeien ongelooflijk snel en lokken vlinders en vogels naar je tuin.

Gaura

Gaura is een droogtetolerante plant met bloeiende bloemen die als vlinders clusteren. Ze hebben hoge punten en kunnen een hoogte bereiken van 2-1 / 2 - 4 voet lang.

Meer over Gaura-plantenverzorging

Paars Fonteingras


Ze bloeien luchtige, roze spiralen die vervagen tot beige aan de bovenkant van de bosjes en hebben bruin blad. Geteeld als eenjarige plant in koude streken. Deze eenjarigen passen goed naast het Gloriosa-madeliefje of de paarse zonnehoed.

‘Moonshine’ duizendblad - Achillea

Gewoon bekend als duizendblad, dit kan de ideale bloem zijn om in de zomer te planten. Het past zich goed aan het weer aan en vereist minimale verzorging.

Hij bloeit royaal met dichte trossen diepgele bloemen. Deze plant bereikt een hoogte van 2 voet. Je kunt het combineren met een plant met blauwe bloemen of bladeren.

Penstemon

Deze gedeeltelijk kegelvormige of klokvormige bloemen worden gewoonlijk baardtongues genoemd en zijn ideaal voor het zomerseizoen. Penstemons hebben ruimte nodig omdat ze er niet van houden om samengepakt te zijn.

Voor die mensen die graag kolibries door hun tuinen zien toeren, is dit een ideale plant die je kunt gebruiken om ze aan te trekken. Plant ze in de buurt van een terras of raam, want ze kunnen wel 3 voet lang worden.

Krijg aanplant

We hopen dat de bovenstaande lijst met zomerbloemen u inspireert om deze zomer wat sprankeling aan uw tuin te geven. Deze tuinschoonheden gedijen in zomerse hitte en bloeien bijna non-stop in de herfst.


Bekijk de video: Keukenhof gardeners explain: How to plant 7 million flower bulbs? Keukenhof (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Freowine

  Ik kan aanbevelen om op een site te komen, met een grote hoeveelheid artikelen over een thema dat u interesseert.

 2. Felkree

  Niet in deze essentie.

 3. Juzragore

  Excuseer, dat ik nu niet kan deelnemen aan de discussie - het is erg druk. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag uiten.

 4. Hweolere

  I regret, that I can help nothing. Ik hoop dat je de juiste beslissing zult vinden. Wanhoop niet.

 5. Al-Fadee

  Tijden dat ik het doe.

 6. Fakhir

  Probeer te zoeken naar het antwoord op uw vraag op google.com

 7. Frewin

  Heel grappig antwoord

 8. Dougami

  Het is conform, het stuk is erg goedSchrijf een bericht