Plantenbakken

Hoe u uw tuin kunt decoreren met oude boomstronken

Hoe u uw tuin kunt decoreren met oude boomstronken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je wat oude boomstronken waarvan je wenste dat ze verdwenen waren? Wees niet gehaast!

Het verwijderen van bomen en hun boomstronken kan een groot, duur gedoe zijn, en het proces laat vaak ietwat onnatuurlijke hiaten in het landschap achter.

Gelukkig zijn er mensen met visie en creativiteit die weten dat in plaats van te leren “hoe je een boomstronk moet doden”, ze ideeën ontdekken over hoe de stronken kunnen worden gebruikt als plantenbakken. Met behulp van stobbenverwijderaar konden ze het uit de grond trekken en van daaruit aan hun doe-het-zelf-project beginnen.

Deze plantenbakken kunnen nieuwe bomen huisvesten en kunnen naadloos opgaan in de omgeving.

Oude boomstronken kunnen worden gebruikt als plantenbak voor vetplanten of als standaard voor een boomstronk in een pot. Ze kunnen ook een sprookjesachtige tuin zijn.

De stronken zelf kunnen op zichzelf de aandacht trekken of een doel dienen tussen deze twee uitersten in.

Bouw een "huisje" uit de stronk. U kunt uw creatieve kant laten zien en van ideeën alles maken wat u maar wilt, een boomstronktafel of zelfs een sprookjeshuis. Verwijder boomstronken en bekijk onderstaande afbeeldingen voor inspiratie om er decoraties van te maken.

Ik hou ervan hoe onverwacht de bloemen bovenop deze oude boomstam staan. Hun felle kleuren voegen een leuk contrast toe aan de kleur van de stronk en vallen echt op!

Deze plantenbak is echt uniek omdat hij een dode boomstronk revitaliseert, zelfs als deze niet kort is bijgesneden. De boom lijkt weer tot leven te komen met de toevoeging van roze, paarse en rode bloemen.

Echte stronken kunnen zoveel dingen gebruiken. Deze wordt opnieuw gebruikt als bloembed of verandert in een stoel. Ze hebben veel toepassingen.

Deze zelfstudie voor het planten van boomstronken is afkomstig van Lowe en geeft je de stappen om een ​​oude stronk te gebruiken. Door de stronk te gebruiken als plantenbak voor kleurrijke bloemen, kunt u uw buitenruimte charmeren en aanspreken.

Deze ruimte in de achtertuin lijkt meer op een safari-retraite met de vorm van een oude hoge boomstronk in een giraf, of een ander dier dat bij je past! Een nijlpaard kan moeilijk zijn.

Deze oude boomstronk uitgehouwen om eruit te zien als een huis, wordt compleet geleverd met trappen en ramen en deuren. Een van de kamers gaat open en toont meubels zoals een bed en stoelen.

Een geweldige boomstronk die lijkt op Marry Poppins. Het heeft een fiets voor bril en een hoed. Er is ook een neus in gegraveerd. De hoed en het hoofd hebben mos dat op haar lijkt.

Deze buitenlampen op zonne-energie zijn waarschijnlijk anders dan u ooit hebt gezien. Ze rusten op houten pilaren om uw paden een natuurlijke en smaakvolle uitstraling te geven.

Deze boomstronk is voorzien van meerdere vogelhuisjes. De huizen zien er allemaal uit als oudere huizen. Het is een prachtig kunstwerk.

Vijf boomstronken om 's nachts een prachtige gloed te geven terwijl deze oude boomstammen de tuin verlichten. Het zijn allemaal prachtige neonkleuren die licht in de duisternis brengen.

Een boomstronk ziet er misschien oud uit, maar is veranderd in een prachtig kasteel. Het heeft veel kenmerken met een vogel erop. Het ziet er rustiek en oud uit en is een legendarisch kasteel.

Een prachtige boomstronk die glinstert in het licht. In de late avond en de zon gaat onder in het bos. Het lijkt een late zomer te zijn.

Als je veel kleine potten hebt en niet zeker weet hoe je ze moet rangschikken, kun je proberen deze potten op te hangen aan een dode boomstronk in je tuin. Ik weet zeker dat je druppelirrigatie nodig hebt om deze water te geven.


Bekijk de video: Enten van planten en bomen - (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Ty

  Natuurlijk is het vanzelfsprekend.

 2. Zoloramar

  Het is een waardevol stuk

 3. Pernell

  Behoorlijk onderwerp

 4. Nitilar

  Ik denk dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.Schrijf een bericht