Projecten

Hoe maak je een koele korenmand met verfsticks

Hoe maak je een koele korenmand met verfsticks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nu de herfst bijna hier is, worden mensen enthousiast over het koelere weer, de decoratie en de producten die ze in schepelmanden vinden. Maar waar vinden we bushelmanden? Lucy vond ze in de verfwinkel.

Lucy Akins van Deco Art kreeg het "idee om een ​​DIY Paint Sticks Bushel Basket te maken om mijn huis met deze herfst te versieren." Zo te zien zou ze enthousiast moeten zijn over de eindresultaten. Wat denk je?

Om je eigen te laten volgen wat Lucy deed!

Ze ging naar de plaatselijke ijzerhandel en vroeg om 20 houten verfsticks te kopen. De dame heeft ze haar net gegeven.

Voor de binnenring gebruikte ze een borduurring van 15 cm als basis voor de korenmaat. Elke verfstift werd afzonderlijk warm gelijmd aan de binnenkant van de hoepel en liet een kleine opening tussen elke verfstift.

Lucy stelt voor: 'Je wilt de verfstokken iets naar buiten kantelen, anders zal je mand recht op en neer gaan. Dit kan lastig zijn, gebruik gewoon veel hete lijm en houd de stokjes op hun plaats totdat ze helemaal droog zijn. "

Nadat alle verfsticks warm waren vastgelijmd aan de onderste borduurring, herhaalde Lucy het proces aan de bovenkant, maar gebruikte ze een 8 inch borduurring rond de handvatten van de verfstok en plakte de borduurring warm op zijn plaats.

Vervolgens legde ze een stuk schuim op de bodem van de mand en plakte het op zijn plaats in de mand.

Eenmaal volledig gemonteerd, schilderde ze het. Lucy, “heeft de hele mand geverfd met een laag Americana Decor Chalky Finish Paint 2 oz in Relic. Dit is een prachtige donkergrijze kleur. "

“Om de mand een verontruste look te geven, heb ik de randen en de voorkant van de mand licht droog geborsteld met Americana Decor Chalky Paint 2 oz in Primitive. Deze lichtgrijze kleur breekt niet alleen het gewaagde donkerdere grijs op, maar voegt ook een mooie verweerde look toe. "

Een geweldig project om allerlei herfstdecoraties te laten zien. Bekijk de tutorial van Lucy via decoart.comOpmerkingen:

 1. Manville

  Dit onderwerp is gewoon weergaloze :), het is interessant voor mij.

 2. Lache

  Met jou ben ik het volledig eens.

 3. Nataxe

  Ja, geen vijg, dit lijkt geen serieuze overweging van het probleem!

 4. Fenton

  Geweldige ideeën ... we zouden beter kunnen adopteren ... geweldig.

 5. Moke

  Het idee is goed, ik ben het met je eens.Schrijf een bericht