Verlichting

Pathway Lighting - Beveiliging voor looppaden, dekken en accentvoorzieningen

Pathway Lighting - Beveiliging voor looppaden, dekken en accentvoorzieningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voeg verlichting en beveiliging toe aan stenen looppaden, dekken en accentvoorzieningen

Toen we ons huis bouwden, dachten we dat we elk detail hadden behandeld - van de hypotheekrente tot de verlichting. Wat we waren vergeten, was padverlichting.

Nadat we ons huis hadden gesloten en klaar waren met het verplaatsen van alles, maakten we ons klaar voor onze eerste nacht. Als we naar buiten keken, konden we alleen een lange donkere oprit zien en beseften dat we geen rekening hielden met tuinverlichting buiten om het gebied te verlichten.

Geen paden of loopbruggen, verlichtingsarmaturen, malibu-lampen of gloeilampen met laag voltage - niets.

Landschapspadverlichting voor extra veiligheid

Mijn vrouw en ik merkten al snel dat het erg onveilig was om geen landschapsverlichting te hebben die het pad of de loopbrug naar ons huis opliep.

We besloten creatief te zijn en onze loopbrug te verlichten met tuinverlichting op zonne-energie in plaats van met laagspanningsverlichtingssets. De tuinverlichting buiten ziet er zwakker uit en heeft een bijna gouden gloed.

We hebben een kleine vijver geplaatst die is uitgerust met een kleine gigantische pomp en rond de vijver een paar buitenlampen op zonne-energie met een koperen look geplaatst.

We hebben er vervolgens meerdere geplant Liriope muscari als border, een paar kleine struiken samen met enkele eenjarige planten voor bloemen in het hele gebied en meer tuin / pad-type lichten waardoor de lichten de planten zachtjes verlichtten.

Zonne-verlichting - niet genoeg licht

We ontdekten al snel dat tuinverlichting op zonne-energie voor ons geen goede keuze was om onze loopbrug daadwerkelijk in alle gebieden te verlichten. We besloten om in plaats daarvan voor de laagspanningsverlichtingsroute te gaan.

Toen we onze buitenverlichting nodig hadden, hadden we in totaal 67 lampen nodig en met een zo hoog aantal zou de maandelijkse elektriciteitsrekening hoog oplopen - zelfs met landschapsverlichting met laag voltage.

We sloten een compromis - we concentreerden ons eerst op verlichting dicht bij de loopbrug. Deze moesten helderder zijn, dus gingen we in dit gebied op laagspanning. De zonne-padverlichting en de zonne-loopbrugverlichting werden verder van het huis gebruikt.

De initiële kosten voor het zonnelicht voor de buitentuin waren betaalbaar. Het prijsverschil tussen zonne- en elektrische tuinverlichting buiten was verrassend minimaal.

We gebruikten een paar elektrische padverlichting aan de achterkant van de tuin. Dit extra veiligheid. De lampen op zonne-energie vormden een perfect accent op de tuin. De tuinverlichting op zonne-energie kwam wel goed van pas als de elektriciteit uitviel of als we vergaten de elektrische tuinverlichting aan te doen.

We waren allebei tevreden dat we met een beetje tijd en hard werken in staat waren om onze eigen originele loopbrug te creëren met een paar planten, een paar standbeelden en een geweldige tuinverlichting voor buiten.


Bekijk de video: Exterior Lighting Concepts An Architects Guide (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Roderick

  Volgens mij is hij fout. Laten we proberen dit te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Bazragore

  Ik ben het volledig eens met de auteur

 3. Ikaika

  Ook dat we zonder jouw een heel goede zin zouden doen

 4. Wahanassatta

  Bravo, deze zin heeft trouwens gehad

 5. Hassun

  Ik zie het, bedankt voor de informatie.Schrijf een bericht