Ongedierte-ziekten

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor huiseigenaren

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor huiseigenaren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bij het toepassen van elk type pesticide, onkruidverdelger, enz. Moet u altijd veilig zijn. Veilig voor de planten, het milieu en JOU.

Hier is een kort overzicht van de apparatuur die u kunt gebruiken om uzelf te beschermen wanneer u pesticiden toepast.

Handschoenen

Rubberen handschoenen moeten worden gebruikt voor het hanteren van geconcentreerde pesticiden om sprayoplossingen te maken. Stoffen of lederen materialen kunnen het pesticide opnemen en uw handen blootstellen aan de chemische stof.

Koop bij de plaatselijke ijzerhandel of tuincentrum een ​​paar chemisch bestendige handschoenen of draag op zijn minst rubberen afwas- / schoonmaakhandschoenen.

Kleding

De kleding die wordt gedragen tijdens het aanbrengen van een pesticide is de eerste beschermingslijn en de Tyvek-spuitpakken zijn de meest gebruikelijke keuze.

De schoenen volgen dezelfde parameters als de handschoenen. Draag schoenen en sokken - geen sandalen!

Schoenen mogen geen canvas of poreus materiaal zijn, draag rubberen schoenen of laarzen voor de beste bedekking en bescherming van het voetgedeelte.

Om te voorkomen dat spuitmateriaal in contact komt met of wordt geabsorbeerd door de huid, moeten overhemden met lange mouwen en lange broeken worden gedragen om de armen en benen te bedekken. Speciale lichtgewicht spuitpakken zijn ook een goed idee.

Vergeet je hoofd niet! De hoofdhuid kan pesticiden gemakkelijk opnemen, dus het dragen van een hoofd kan de extra blootstelling helpen voorkomen. Een hoed met een brede rand kan enige bescherming bieden voor het gezicht en de ogen.

Stofbril

Er is een breed assortiment aan veiligheidsbrillen op de markt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Maar weinigen bieden voldoende bescherming voor de ogen tegen chemische sprays met pesticiden.

Zoek voor de beste bescherming een bril met afgedekte ventilatieopeningen aan de zijkanten en bovenkant. Deze bril is meestal te vinden bij de plaatselijke ijzerhandel, tuincentrum of boerderijwinkels.

Onthoud dat chemische spray of stof het potentieel heeft om oogirritatie of letsel te veroorzaken.

Ademhalingstoestellen

Om het inademen van poeders, stof of spray te voorkomen, moet ook een verf- of pesticidenmasker worden gedragen. Doe een 'fit-test' om er zeker van te zijn dat het masker goed op het gezicht past. Ademhalingsmaskers zijn te vinden bij bouwmarkten en thuisverbeteringscentra.

Voordat u een pesticide toepast - Lees het etiket!


Bekijk de video: Instructie uitdoen van persoonlijke beschermingsmiddelen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Daishakar

  Plaats dit alsjeblieft niet te zien

 2. Gideon

  Prachtige zin en tijdig

 3. Pierson

  Je hebt ongelijk. Ik stel voor om het te bespreken. Mail me op PB.

 4. Faelrajas

  Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - ik schiet op met werk. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs de mening uiten.

 5. Delaney

  Nee, dat kan ik je niet vertellen.

 6. Tolkree

  dan in resultaat.Schrijf een bericht