Ongedierte-ziekten

Tips over Fire Ant Control - Een invasieve plaag temmen

Tips over Fire Ant Control - Een invasieve plaag temmen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Denk je dat je die pijnlijke rode geïmporteerde vuurmieren in je tuin hebt? Op zoek naar informatie over hoe u mieren in uw tuin of tuin kunt verwijderen, lees dan verder.

Veel huiseigenaren beschouwen mieren als iets slechts en moeten worden geëlimineerd. De waarheid is dat mieren voor sommige dieren in het wild dienen als voedselbron en als roofdieren voeden deze rode mieren zich met andere insecten. In het ecosysteem van het buitenlandschap speelt de kleine mier een zeer belangrijke rol.

Belang van mieren in het landschap

De meesten van ons hebben het tunnelen van mieren gezien. Deze tunneling zorgt ervoor dat water en voedingsstoffen door de grond naar de wortels kunnen stromen, waardoor de bodemverdichting wordt verminderd.

Werkmieren zijn boeren en helpen zelfs sommige potplanten om hun zaden te laten ontkiemen. Een tuin zonder mieren zou niet of niet goed functioneren. De meeste mieren bieden voordelen voor een gazon en tuin ... maar niet allemaal!

Red Imported Fire Ant Feiten - een wereldwijde reiziger

In de Verenigde Staten en andere gebieden in Zuid-Amerika leven enkele inheemse soorten vuurmieren, maar de geïmporteerde rode vuurmier (Solenopsis invicta) een Zuid-Amerikaanse inheemse wordt door velen beschouwd als een exotische invasieve plaag die zich over de hele wereld heeft verspreid. Deze wereldreizigers bevonden zich als passagiers op plantmateriaal en andere vracht die bestemd was voor andere landen.

Degenen die deze arbeiders bestuderen, geloven over het algemeen dat rode vuurmieren voor het eerst de Verenigde Staten binnenkwamen in de jaren dertig in het zuiden. Tegenwoordig is de geïmporteerde zuidelijke vuurmier te vinden in Texas, Florida en in het onderste derde deel van de VS.

Vuurmieren vallen aan met een pijnlijke steek, ze verdrijven ook inheemse miersoorten en kunnen zelfs de inboorlingen uit hun lokale territorium dwingen. Dit verstoort de voedselvoorziening voor sommige dieren in het wild die mogelijk uw landschap bezoeken.

Deze kleine "grote beet" vuurmieren kunnen grote schade aanrichten bij jonge dieren, aangezien ze kunnen zwermen en grondvogels kunnen doden, zoals kwartels, jonge konijnen en zelfs herten kunnen in gevaar zijn. Ze kunnen ook mooie striemen op zowel kinderen als volwassenen aanbrengen.

Identificatie Eerste stap in controle

De eerste stap bij de behandeling van vuurmieren en de verspreiding ervan is om ze te leren identificeren van de inheemse soorten mieren.

5 kenmerken van de rode geïmporteerde vuurmieren

 • Middelgrote rode mier
 • Donkerdere buik
 • Hoofden niet breder dan de buik
 • Kolonies bouwen een grote vuurmierenheuvel of -heuvel
 • Mieren zwermen en vallen aan bij de minste verstoring van hun leefgebied

Het is belangrijk als we kijken hoe vuurmieren moeten worden gedood, de inheemse miersoorten zijn niet het doelwit of worden ook niet gedood. Verspreid geen algemene toepassingen van pesticiden over uw gazon om alle mieren te bestrijden of te doden… zelfs de inheemse mierensoorten.

Dit kan uw gazon veel gevoeliger maken voor nieuwe plagen. Concurrentie is een goede zaak, wanneer een kolonie geïmporteerde vuurmieren geen concurrentie heeft, verspreiden ze zich snel.

Invasieve soorten Ant Control

Verschillende methoden en benaderingen werken voor elk individu. Hier zijn een paar methoden om mee te experimenteren.

  • Mierenaas is mijn favoriet. Breng commercieel aas of korrels aan die zijn ontworpen voor geïmporteerde vuurmierenbestrijding. Ik heb "Amdro Fire Strike" met zeer veel succes gebruikt. Er zijn ook zelfgemaakte boraxmengsels gebruikt. Zorg er bij het aanbrengen van mierenaas en korrels voor dat de toepassingen bovenop, rond en nabij de heuvel of heuvel worden gedaan. Mieren houden van kweken en brengen het aas vaak terug naar de koningin, en binnen een paar weken zal de koningin worden gedood. Ik roer de heuvel graag op om er zeker van te zijn dat het vuurmieren zijn en geen inheemse soort. Lees altijd het etiket voordat u een aanvraag indient.
  • Heet, kokend water doodt onmiddellijk een vuurspuwer ... het kan je ook een goede verbranding geven, dus probeer dit voorzichtig. Voeg aan dit hete water wat zeep toe en giet over elke heuvel, maar pas op, je zult de stappen waarschijnlijk verschillende keren moeten herhalen voordat de kolonie is geëlimineerd. Een draai aan het hete, zeepachtige kokende water is om de heuvel op te graven ( alleen tijdens koud weer) en gooi een schop vol met de mierenheuvel of -heuvel in de emmer - mieren en zo. Je krijgt ze misschien niet allemaal, maar dit kan de kolonie verzwakken.
  • Graaf tijdens het koude weer een heuvel op en gooi de schep met heuvel, mieren en alles op ongeveer 15 meter afstand van het huidige mierennest. Mieren vertragen tijdens het koude weer en blootstelling aan alleen de elementen zal hen hoogstwaarschijnlijk doden als de strijd terug naar de kolonie.

Ant controlemethoden om te vermijden


Door de jaren heen zijn tuinmannen en oude verhalen de ronde gedaan. Sommigen geloven nog steeds dat het gieten van granen zoals rijst of grutten op een mierenheuvel de kolonie zal doden, want als de mieren de granen binnenkrijgen, zullen ze uitzetten in de maag van de mieren en het zal sterven. Bewaar de grutten en rijst in de keuken!

Blijf uit de buurt van chemicaliën. Giet nooit chemicaliën zoals bleekmiddel, ammoniak, benzine, kerosine, diesel of andere soorten chemicaliën op vuur en heuvels.

De vloeistoffen zijn gevaarlijk voor mensen, dieren in het wild en het milieu - ze vervuilen de bodem en sijpelen in het grondwater. Bovendien is het illegaal om op deze manier weg te gooien of te storten.

Red Fire Ant Sting, Party, Swarm en communiceren

Mieren zijn als hun neven, de bij en de wesp, die steken en hun stekende gif injecteren dat pijn veroorzaakt. Wanneer mieren bijten, laten ze een feromoon vrij (een soort fluitje) dat communiceert met de andere mieren dat het tijd is om te feesten!

Het is tijd om te zwermen en aan te vallen! Voor kleine dieren kunnen honderden of duizenden steken dodelijk zijn. Voor mensen zijn de steken van vuurmieren pijnlijk, maar over het algemeen niet dodelijk.


Bekijk de video: Tips for Applying Fire Ant Bait (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Deveral

  Ik ben van mening dat u een fout begaat. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 2. Notus

  Naar mijn mening wordt de betekenis van top tot teen ontvouwd, de afftor heeft alles uit de kast gehaald, waarvoor dankzij hem!

 3. Mahkah

  Bedankt voor de informatie.

 4. Kaziramar

  Ik weet zeker dat dit - verwarring.

 5. Senna

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.Schrijf een bericht