Schoonmaak

8 geweldige tips en trucs voor afstoffen - Microvezel stofdoek optioneel!

8 geweldige tips en trucs voor afstoffen - Microvezel stofdoek optioneel!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afstoffen is niet het leukste karwei. Stof zet zich overal neer, en vroeg of laat heb je ermee te maken.

Wat is de beste manier om stof te verwijderen? Sinds de introductie van de microvezeldoek is het werk gemakkelijker gemaakt ... Maar ... Laten we eens kijken naar 8 slimme tips en trucs om u te helpen stof snel en efficiënt te verwijderen.

# 1 De vochtige doek

U kunt een vochtige doek gebruiken om af te stoffen. Dit werkt nog beter als je een beetje wasverzachter door het water mengt. Gebruik vier delen water en een deel wasverzachter. Een beetje gaat ver, dus breng het mengsel met een verstuiver op je stofdoek aan.

Dit is een geweldige mix voor harde oppervlakken, zoals douchedeuren en tafels met glazen blad. De wasverzachter helpt stof afstoten om deze oppervlakken langer schoon te houden.

# 2 Metalen kleerhanger en panty

Strek een metalen kleerhanger uit en leg een oud paar panty's over de resulterende ovale vorm. Zet hem vast met een rubberen band en gebruik je nieuw uitgevonden gereedschap om op smalle plekken te komen, zoals onder het bed, achter de koelkast enzovoort. Dit is een goede manier om stofkonijntjes te vangen.

# 3 Kussensloop voor fans

U kunt het stof van de bladen van de plafondventilator halen door een oude kussensloop over elk blad te leggen en deze vervolgens voorzichtig los te trekken en het stof mee te nemen.

Dit voorkomt dat stof rondvliegt en zich alleen op uw meubels, muren en vloer nestelt.

# 4 Stoffen handschoenen

Als je kleine, onhandige dingen moet afstoffen, doe dan gewoon een paar stoffen handschoenen aan. Deze zijn erg handig voor het afstoffen van delicate glazen voorwerpen, verlichtingsarmaturen, kroonluchters en dergelijke.

U kunt de handschoenen nat of droog gebruiken en / of u kunt uw wasverzachtermengsel, glazenwasser of een andere milde reiniger op de af te stoffen voorwerpen of de handschoenen zelf spuiten voor een nog beter resultaat.

# 5 Oude sokken

Net als stoffen handschoenen, zijn oude sokken erg handig als stofdoek. Ze zijn vooral goed voor het reinigen van jaloezieën omdat u gemakkelijk tussen de lamellen kunt grijpen en het stof kunt wegvegen.

# 6 Penseel

Gebruik een penseel voor decoratieve voorwerpen en gebieden met kleine spleten en scheurtjes. Van kleine detailborstels tot grote zachte borstels, dit zijn effectieve afstofgereedschappen die op zeer kleine plaatsen kunnen komen om stof te verwijderen.

# 7 Babydoekjes

U kunt het stof tussen de toetsen van uw computertoetsenbord verwijderen met babydoekjes. Dit werkt op uw laptop of pc.

Koppel de laptop gewoon los van de voedingsbron of het toetsenbord van de computer. Schud het losse stof eruit en eindig met een babydoekje. Misschien wilt u het toetsenbord van uw laptop of pc daarna droogvegen met een zachte, schone doek.

# 8 Wasverzachters

U kunt de schermen van uw laptop, pc en andere elektronische apparaten afnemen met wasverzachtervellen. Ze nemen stof op en laten een lichte film achter die helpt voorkomen dat stof zich ophoopt op het oppervlak.

Afstoffen kan een monumentaal karwei zijn, omdat er geen plek in huis is waar stof niet neerslaat. Probeer uw afstoffen klusjes te doorbreken door elke dag een van deze tips te gebruiken.

Op deze manier kunt u stof op afstand houden met slechts enkele momenten van dagelijkse aandacht.


Bekijk de video: Afstoffen met microvezel handschoen (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Icnoyotl

  It is remarkable, rather valuable information

 2. Rohan

  This topic is simply incomparable :), I like it a lot.

 3. Zelig

  Ik denk dit - de verkeerde manier. En daarmee zou hij moeten blijven.

 4. Beorn

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.

 5. Carleton

  Daarin is er iets en het is een uitstekend idee. Ik steun je.Schrijf een bericht